Visszérkezelés manuálisan


visszérkezelés manuálisan

A laparoscopia azonban a megjelenését követően szinte azonnal magával ragadott, külföldön is ismerkedtem az eljárással. Ez a minimálisan invazív, miniatürizált világ teljesen a hatalmába kerített. Büszke vagyok a szakmámban elért eredményekre, a sikeres műtéteimre, a meghonosított laparoscopos és egyéb, új műtéti eljárásokra, melyeket részben angliai, részben németországi vagy egyéb tanulmányútjaimon sajátíthattam el.

visszérkezelés manuálisan

Bár szívesen alkalmazom a laparoscopiát, természetesen nem erőltetem rá minden esetre ezt az eljárást; szükség esetén továbbra is a tradicionális sebészetet felé fordulok. Triatlon és orvoslás Nagy hobbim az amatőr triatlon, ami egyértelműen segít abban, hogy visszérkezelés manuálisan orvos legyek.

visszérkezelés manuálisan

Megtanított a kitartásra, a célra való összpontosításra, az idő optimálás beosztására. Ezen erényeket a munkavégzésem során is folyamatosan kamatoztatom.

Munkám során alapelv az odafigyelés, igényesség, kitartás, megfelelő anyagfelhasználás. A sportban szükséges ideális táplálkozás megismerése is sokat számít abból a szempontból, hogy hatékonyan fel tudjam készíteni a betegeket a műtétekre, elérjük az optimális állapotot.

visszérkezelés manuálisan

Orvosként a hivatásom mások segítése, és mint mindenből, ebből is szeretem a maximumot kihozni. Ha úgy érzi, Önnek is tudok segíteni, keressen bizalommal!