Visszérellenőrzés alatt


Rendelőmben rendelkezésre állnak a kor elvárásainak megfelelő korszerű eszközök injekciós és rádiófrekvenciás visszérkezelésre, kis sebészeti beavatkozásokra.

INR beállítása

Az artériás és vénás betegségek véglegesen nem szüntethetők meg. Életen át tartó ellenőrzést, gondozást követelnek azért, hogy megakadályozzuk a betegség előre haladását, megelőzzük újabb érszakaszok megbetegedését. Injekciós kezelés szkleroterápia, habszkleroterápia Az injekciós kezelés során a kezelendő vénába olyan gyógyszert juttatunk, ami károsítja a véna belhártyáját, így az egymással szemközti vénafalak, külső nyomás kompresszió segítségével összetapadnak, majd hegesednek.

Seprű vénák szkleroterápiája Ez a kezelés elsősorban a kisebb vénák és a seprűvénák eltüntetésére szolgál. Nagyobb oldalágak esetén fokozhatjuk a hatást, ha a szklerotizáló anyagot hab formájában juttatjuk a visszérellenőrzés alatt. Ez a technika, ultrahang vizsgálattal kiegészítve véna főtörzs és perforáns véna kezelésre is alkalmas. Nagy oldalágak esetén a kezelés után néhány nappal, szükséges lehet a megalvadt vér kiürítése, amely tűszúrással történik.

VisszĂŠr mĹątĂŠt

A kezelést követően pólya vagy kompressziós harisnya viselése szükséges. Kompressziós harisnya használati ideje a kezelt vénák nagyságától függ, néhány naptól, néhány hétig tarthat.

Szólj hozzá!

A kezelések száma a visszeresség mértékétől és fajtájától függ. A kezelt területen az elzárt vénák felszívódási ideje hét.

vérhígító visszér torna visszeres ül

A legnagyobb gondosság mellett is kialakulhatnak szövődmények. Néhány ezrelékben a gyógyszerre allergia jelentkezhet.

Akkor is baj lehet a visszerekkel, ha nem látszanak

A kezelés alatt és azt követően 1 hónapig szauna, napozás, tartós meleg fürdőzés tilos, ajánlott bőséges folyadékbevitel, könnyű testmozgás. A kezelés termokoaguláció elvén alapul.

parittya és visszér visszér a gerinc miatt

A nagyfrekvenciás rezgés visszérellenőrzés alatt vált ki, amely egy vékony tűn keresztül eljut a vénába. Roncsolja a kapilláris falát, a benne lévő vér hirtelen megalvad, sejtekre esik szét.

Menopauzális hormonterápia - Szakmai ajánlás

Bármely testrészen alkalmazható pl. Fertőző bőrbetegség, fém allergia, terhesség és szívritmus-szabályzó viselése esetén ez az eljárás nem javasolt.

homeopátiás gyógyszerek visszér ellen visszér, milyen gyógynövényeket inni

A kezelt területen a bőr mikrosérülésein kialakult kicsiny hegek hét alatt eltűnnek. Szövődmény gyakorlatilag nem ismert.

Az idő múlásával újabb vénatágulatok kialakulása várható, amelyeket néhány évente megismételt kezeléssel ismét meg lehet szüntetni. Pókvénák rádiófrekvenciás kezelése.