Laterális visszér


Szerkesztő: Dr.

Ha elöl fáj — patellofemorális szindróma Az elnevezés a térdkalács  patella és a combcsont  femur közötti ízület problémájára utal. Normális esetben a térdkalács pontosan illeszkedik a combcsont elülső felszínén található mélyedésbe, így mindkét oldala egyenlő mértékben terhelődik. Amennyiben a térdkalács, vagy a combcsont alakja eltérő, a terhelés egyenetlen, ami hamar porcszövet károsodáshoz vezethet.

Peter Bednarčík kandidátus A pulzáló mágnesterápia  20 Hz, 5 mT hatékonyságának összevetése további két általánosan használt iontoforézis és fonoforézis módszerrel. A tesztet 55 főt számláló csoportban végezték.

laterális visszér

A mágnesterápia hatásának megfigyelésén kívül egyes vizsgálatok egybevetik annak előnyeit a fizikoterápiában használatos további eljárásokkal, laterális visszér pl. A teniszkönyökkel összefüggő gyakran tartós és rendszeres fájdalmak gyakoriságára tekintettel, ez a vizsgálat szándékosan vette nagyító alá az egyes hozzáférhető terápiás módszerek hatékonyságát, hogy esetlegesen meghatározza a legoptimálisabb eljárást.

A tesztet 55 páciensből álló csoportban végezték. Az összes alkalmazott terápiás módszer — a pulzáló mágnesterápiát is ideértve — rendkívül jelentős, a fájdalmat nagymértékben enyhítő hatást mutatott, és az egyes gyógymódok közötti különbség statisztikai szempontból elhanyagolható volt.

laterális visszér

Forrás: Latała, B. Tanácsadóink a lehető leghamarabb kapcsolatba lépnek Önnel és testreszabott megoldást javasolnak.

laterális visszér

Tudjon meg többet a mágneses terépiáról: A pulzáló mágnesterápia PEMF alapelve Biomag mágnesterápiás készülékek és applikátorok.