Visszér csiga. Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Fényvédőt tartalmaz!

visszér csiga műtét a visszerek a lábak hogyan kell csinálni

Az ökológiai csiganyák kivonat eredendően gazdag kollagénben, elasztinban, allantoinban és más mikrotápanyagokban, melyek rendkívül hatékonyan óvják, hidratálják a bőrt, csökkentik a rajta keletkezett foltokat, feltöltik a ráncokat és sejtmegújító hatásuk van. Egy tökéletes megoldás, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az Armonía Cosmética Natural által forgalomba hozott csiganyákot olyan szabadalmazott technikával vonják ki, melynek során az állatnak semmi bántódása nem esik.

visszér csiga visszér és thrombophlebitis és kezelése

A csigákat a franciországi Languedoc-Rossellon zóna keleti részének optimális természeti körülményei között tenyésztik, táplálkozásukat kifejezetten a számukra biogazdálkodásban termesztett növényekkel oldják meg. Ezen tényezők és a csiganyák különleges földolgozásának kombinációja egy olyan, a világon egyedülálló kivonási módszert eredményez, mely biztosítja: az első és egyetlen öko igazolással rendelkező csiganyák kivonatot, a csigákkal való maximálisan kíméletes bánásmódot, a konzerválószerek hiányát az alapanyagban.

Az összetevőt a végtermékbe teszik bele minden egyéb aktív visszér véradás nélkül.

visszér csiga gőzfürdő visszér ellen

Aloe vera kivonat: a különleges bőrvédő és gyógyító képességéről ismert hatóanyag rendkívüli visszér csiga nyugtatja, frissíti a bőrt, javítja állagát, kinézetét és nagyban hozzájárul a hidratálás optimalizálásához. Különleges hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.

visszér csiga mi a visszér képekkel

A klinikai vizsgálatok eredményei:.