Spirulina visszér


Az időszámításunk utáni A Spirulina—alga sok ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz és nagyon spirulina visszér fehérjékben is.

A Spirulina 18 féle aminosavat tartalmaz. Nagyon gazdag kalciumban, jódban, brómban, mangánban, vasban, továbbá B- C- D- E- és K-vitaminokban.

spirulina visszér

A Spirulinában található esszenciális zsírsavak étkezés előtt fogyasztva csökkentik az étvágyat és így elősegítik a fogyókúrát. A kutatások bebizonyították: 1 g Spirulina alga 2 kapszula a biológiai érték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Azokon a helyeken, ahol rendszeres Spirulina-alga fogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is.

spirulina visszér

Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert.

spirulina visszér

Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus bio- tisztaságú, melyet a címke külön jelez.

spirulina visszér

A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű.

spirulina visszér

A közel 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a spirulina visszér eredményeket. Öszetevők 1 kapszulában :.

Visszér Leírás Hisszük, hogy azok a bizonyos piros vagy kék pókvénák csak idősebb korban jelenhetnek meg. Pedig már serdülőkorban is problémát okozhatnak,  elsősorban esztétikait. A visszerek a vénafal meggyengülésének következtében megnagyobbodott vénák. Ellentétben az artériákkal a vénákban nem az érfal izomműködése továbbítja a vért, hanem az passzívan áramlik.