Moszat visszérrel, Ön melyik visszér problémától szenved?


Néhány hasznos és természetes székrekedés elleni tipp! - HillVital

Szerves Spirulina alga moszat visszérrel tabletta. Nehézfém-méregtelenítő, lúgosító és vitalizáló moszatkúra. A Spirulina egy 3,5 milliárd éves moszat, ami nevét spirális alakjáról kapta. Egyedülálló tápanyag sűrűséggel rendelkezik, amit űrutazások során még a NASA is kihasznál.

Vitaking Sea Kelp tengeri moszat 90 db tabletta

Nagyon szeretem ajánlani fogyasztóimnak ezt a moszatot, mert tápanyagait fikocianin, poliszacharidok, enzimek, ásványok, vitaminok könnyedén és sejtszinten adja át testünknek, amit sejtfal nélküli szerkezetének köszönhetünk. Lúgosít, méregtelenít, segíti a nehézfémek kivezetését, klorofill tartalma okán kitűnő vérképző, és határozottan támogatja az immunrendszert, a makrofágok kórókozókat elölő képességének fokozásával.

Aktív hatást fejt ki néhány burkos vírussal szemben, mint pl. Antioxidáns hatását a kék árnyalatát adó fikocianinnak köszönheti. A Spirulina kékes-zöld mikroalgaegy 3,5 milliárd éve született fotoszintetizáló cianobaktérium.

piócák a visszér lábain

A spirulina egy egysejtű, mikroszkopikus zöldmoszat, ami a világ egyik legkorábbi életformája. Az moszat visszérrel és a nap energiáját gyűjti magába, ezáltal válik különleges tápanyagsűrűséggel rendelkező életenergia forrássá.

Ez a kiemelkedő tápanyag tartalom az, aminek a spirulina látványos átalakító hatását köszönheti, legyen szó testsúlyunkról, kötőszövetünkről vagy általános egészségi állapotunkról.

visszér a lábtól való készítményekig

Összetevői finoman szabályozzák életműködésünket, kiegyensúlyozó hatásúak a hormonháztartásra, szerveink és szervrendszereink biokémiai működésére. Spirulina és a fogyókúra A Spirulina legalább annyira népszerű a fogyókúrázók körében, mint ahányan azért egészítik ki vele az étrendjüket, hogy támogassa immunrendszerüket. A fogyókúrázók étvágycsökkentő és zsírégető hatása miatt egyaránt keresik.

Kiváló fehérjeforrás A könnyen emészthető fehérje segít a szálkás izomtömeg növelésében, míg csökkenti a test zsírszázalékát, ami pedig lehetővé teszi, hogy a nap folyamán több kalóriát égessünk el.

Ön melyik visszér problémától szenved?

Garantáltan csökkenti az éhségérzetet, ha minden étkezés előtt fél órával 1 db spirulina tablettát veszünk be. Továbbá gátolja a keményítő lebontását, ami keresztülmegy a beleken és fokozza a belek aktivitását.

Spirulina és szépség További előnye ennek a tápanyag bombának, hogy lúgosító hatása megszépíti a kötőszövetet, megtáplálja a hajunkat, bőrünket és körmeinket.

hogyan kezelik a visszér első szakaszát

Tudtad a Spirulináról, hogy… A spirulina remek herpesz-ölő tulajdonságú Klorofill tartalma miatt fantasztikus vérképző Ellenáll a rosszindulatú sejtburjánzásnak A Spirulina antioxidánsa aPhenylethylamin PEAamely a szellemi teljesítőképességet fokozza és javítja hangulatunkat.

A sárgarépánál tízszer nagyobb koncentrációban tartalmaz béta-karotin.

G&G Alga, moszat

Immunerősítő, amit a makrofágok fagocitáló kórókozókat elölő képességének fokozásával ér el. A spirulina túléli a radioaktív sugárzást. A spirulina fehérjetartalma szer több mint amennyi a halban vagy a húsban található.

A spirulinában szer annyi B 12 vitamin van, mint az állati májban. Spirulina jellemzők Sejtfal nélküli szerkezet egyetlenegy sejtből álló mikroorganizmus Sejtszintű felszívódás.