Csizma visszeres. Mindent a visszér kialakulásáról és kezeléséről - Vivamax webáruház


Öröklődhet a trombózishajlam?

csizma visszeres

Tény, hogy a trombózisra való hajlam öröklődhet, ám megfelelő életmóddal jelentősen csökkenthető a kockázat. Király Viktória, a Trombózisközpont laborspecialistája az öröklődés hátteréről beszélt.

Mit okozhat egy rosszul megválasztott cipő? Egy rossz cipő nem csak pillanatnyi fájdalmat és kellemetlenséget okoz viselése közben, hanem hosszú távon deformitásokat is előidéz a lábon.

A rohanó mindennapokban az embereknek egy kicsit olyan a masszázs, mint a nyugalom szigete. De igaz lehet ez akkor is, ha visszerekkel küzdünk?

csizma visszeres

Szabad-e masszírozni az érintett végtagot? Ugyanakkor azt is erősen hangsúlyozni kell, hogy ha egy visszeres lábat masszíroznak, annak végzetes következményei is lehetnek.

Sepa Györgytől. Mikor segít?

csizma visszeres

Ha a beteg állapota nem súlyos, a visszeresség még kezdeti stádiumban van, akkor a masszázs nemcsak kellemes, de sokat segíthet abban is, hogy az erek visszanyerjék rugalmasságukat és a probléma eltűnjön, tehát tulajdonképpen ajánlott is. Ilyenkor sem lehet nagyon mélyen és hosszan kezelni az érintett területet, de maga a masszázs mindenképpen jót tesz.

Ekkor simító, csak nagyon enyhe nyomást használó mozdulatokkal dolgozik a szakember, és a kezelés sem tart tovább, mint perc.

csizma visszeres

Ezt célszerű reggelente végeztetni, és csizma visszeres felpolcolni a lábat. Amikor tilos a masszázs A masszázs jótékony hatása azonban nem minden esetben tesz jót a betegeknek, sőt! Ha nem megfelelően alkalmazzák, akkor annak nagyon komoly következményei is lehetnek.

csizma visszeres

Ilyenkor ugyanis a mechanikai behatás elősegítheti a vérrögök leszakadását, illetve ronthat az erek állapotán. Sepa György.

Visszértágulat a lábadon? Így enyhítsd a tüneteket!